Journal MM Day 5

Malam tadi hubby bagitau simpanan dia dah habis. Cukup untuk survive sampai next gaji. Baru je ingat nak pinjam duit dia. 😅 Dulu.. bila aku stress tak dapat nak meet commitment, aku jadi cepat marah. Anak-anak jadi mangsa. Pantang silap sikit, kena tengking macam apa. Hubby tau dah kalau aku marah2 tu maknanya ada masalahContinue reading “Journal MM Day 5”

Journal MM Day 4

Harini hari keempat buat morning pages. Masih lagi berlegar dengan “I hate..”. Kalini makin deep. Bukan 1-2 tahun kebelakangan ni saja. Goes back 10-20 years ago. I have a lot of “hates” to dig out. Selama ni bila ada hate, aku letak hate tu dalam peti, ikat dengan rantai besi dan mangga besar pastu campakContinue reading “Journal MM Day 4”

Create your website with WordPress.com
Get started