Journal MM Day 4

Harini hari keempat buat morning pages. Masih lagi berlegar dengan “I hate..”. Kalini makin deep. Bukan 1-2 tahun kebelakangan ni saja. Goes back 10-20 years ago. I have a lot of “hates” to dig out. Selama ni bila ada hate, aku letak hate tu dalam peti, ikat dengan rantai besi dan mangga besar pastu campakContinue reading “Journal MM Day 4”

Journal MM Day 3

Morning pages adalah salah satu cara untuk release negativity dalam diri. Haritu aku dah start tulis morning pages dalam blog ni. Dah 3 hari buat, tengok-tengok IH ada buat posting tentang MP. Oh ok juga cara yang dicadangkan. So aku delete semua MP yang dah tulis dalam blog ni. Aku mulakan balik semalam as dayContinue reading “Journal MM Day 3”

Journal MM Day 1

Salah satu teknik money magnet adalah dengan buat EFT tapping. Aku start kenal EFT tapping bila baca ebook Inche Hujan – I Am Money Magnet. EFT – Emotional Freedom Technique ni adalah rawatan alternatif untuk meredakan sakit fizikal dan tekanan emosi. Dia ala-ala akupunktur, tapi dipanggil tapping / psychological acupressure. Harini ahad kan. Aku startContinue reading “Journal MM Day 1”

Create your website with WordPress.com
Get started